Wasmachine en Wasdroger

 van 

Wij leveren uit voorraad wasmachines en wasdrogers van de merken Miele, Bosch, AEG, Marijnen en Zanussi. Andere merken kunnen desgewenst besteld worden.

95% van de nodige reparaties voeren wij snel uit (doorgaans dezelfde dag). Bezorgen van nieuwe apparaten kan op de dag van bestellen of de dag erna geleverd worden.

Ook komt het natuurlijk voor dat u het niet direkt wilt hebben b.v. U gaat verhuizen en wilt het apart laten zetten. Ook dat is bij ons mogelijk.

 

Reactie
Zoals altijd weer prima geregeld met de aankoop en levering van (deze keer) een nieuwe wasmachine! Goed advies vooraf, niet proberen je de duurste machine aan te smeren, maar kijken naar wat je echt nodig hebt. Vlotte levering en installatie, proefgedraaid en de oude machine weer meegenomen. Fijn bedrijf. Koopt in den vreemde niet wat uw eigen dorp u biedt. H.M. (Margré) van Wijngaarden.
Nieuwsflits
De klantenkring van Barend Romijn komt voornamelijk uit Papendrecht en is zeer uitgebreid dankzij de mond-op-mond reclame. De klanten stellen vooral de snelle levering en service op prijs.