Service

 van 

Deskundig advies

Bij al onze producten geven wij u gratis een deskundig advies op maat, zodat u het product kunt kiezen dat het beste aan uw wensen voldoet.

Snelle levering

Na een (grote) aankoop levert Barend Romijn deze niet alleen bij u thuis af, maar ook nog eens op de gewenste plaats in huis.

 

Thuis installeren

Indien gewenst wordt de aankoop bij u thuis geïnstalleerd en getest.

Reparatie

Een andere bekende service van Barend Romijn is de reparatie-afdeling. Al het witgoed wordt bij u thuis

gerepareerd en ook dat is vaak binnen één dag geregeld. De reparatie van bijvoorbeeld stofzuigers, klien huishoudelijke apparaten of televisies gebeurt in de werkplaats en deze apparaten worden door ons opgehaald of gebracht door de klanten.

 

Reactie
Zoals altijd weer prima geregeld met de aankoop en levering van (deze keer) een nieuwe wasmachine! Goed advies vooraf, niet proberen je de duurste machine aan te smeren, maar kijken naar wat je echt nodig hebt. Vlotte levering en installatie, proefgedraaid en de oude machine weer meegenomen. Fijn bedrijf. Koopt in den vreemde niet wat uw eigen dorp u biedt. H.M. (Margré) van Wijngaarden.
Nieuwsflits
De klantenkring van Barend Romijn komt voornamelijk uit Papendrecht en is zeer uitgebreid dankzij de mond-op-mond reclame. De klanten stellen vooral de snelle levering en service op prijs.