Koelkast, Vriezer

 van 

Wij leveren uit voorraad koelkasten en vriezers van de merken Miele, Bosch, AEG, Marijnen en Zanussi. Andere merken kunnen desgewenst besteld worden.

95 % van de nodige reparaties voeren wij snel uit (doorgaans dezelfde dag). Bezorgen van nieuwe apparaten kan de dag van bestellen of de dag erna geleverd worden.

Ook komt het natuurlijk voor dat u het niet direkt wilt hebben b.v. U gaat verhuizen en wilt het apart laten zetten. Ook dat is mogelijk. Inbouwen kan ook.In dat geval kijken we eerst bij u thuis wat mogelijk is en geven we als u wilt een prijs op incl. inbouwen. Zo komt u later niet voor verrassingen als het inbouwen tegenzit.

Er zijn geen aanbiedingen op dit moment
Reactie
"Bedankt voor de keurige inbouw van de grotere koelkast in onze bestaande kastjes. Hierbij zijn ook de deurtjes vakkundig aan elkaar vast gemaakt. Wij zijn erg tevreden, ook met de eerdere vaatwasinbouw en de service op onze wasmachine." Dave den Hartog, Papendrecht
Nieuwsflits
De klantenkring van Barend Romijn komt voornamelijk uit Papendrecht en is zeer uitgebreid dankzij de mond-op-mond reclame. De klanten stellen vooral de snelle levering en service op prijs.